Ohje on kotilieden sivuilta.
Lohi-piparjuuripasta
300 g pastaa
400 g lohta
2 rkl öljyä
1 prk piparjuurituorejuustoa
2 dl ruokakermaa
ripaus suolaa
rouhittua mustapippuria
Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan ja valuta. Poista lohifileestä nahka ja ruodot. Kuutioi lohi. Kuori ja hienonna sipuli. Kuumenna öljy pannulla, lisää lohipalat ja paista kypsiksi välillä käännellen. Lisää tuorejuusto ja kerma. Kiehauta ja anna hautua noin 5 minuuttia. Mausta lopuksi rouhitulla mustapippurilla ja suolalla. Yhdistä kastike pastan joukkoon tai tarjoa erikseen. Vinkki! Voit käyttää pastaan myös maustamatonta tuorejuustoa ja maustaa pastan piparjuuritahnalla.
Minä lisäsin sekaan vielä runsaasti tuoretta rucolaa. Myös parmesan olisi ollut paikallaan, mutta sitä ei nyt tähän hätään kaapista löytynyt. Olisin kaivannut ehkä hitusen lisää piparjuuren makua, joten ensi kerralla käytän piparjuurituorejuustoa ja piparjuuritahnaa.
1 kommenttia:
Hyvältä vaikuttaa!
Itse en ole koskaan edes maistanut piparjuusta, olisi kai aika sivistää itseään... Pari päivää sitten kaupassa katoin tuota piparjuurituorejuusto purkkia ja mietin, miletä mahtaa maistua...
Ihania kesäpäiviä sinulle ja vauvallesi!
Tuo lapsen kanssa pakkaaminen kuullostaa kovin tutulta.... :)
Lähetä kommentti