keskiviikko 30. kesäkuuta 2010

Pakastin tyhjäksi - Gino

Nyt on viimeistään korkea aika tyhjentää pakastin viime vuoden marjoista (ja meidän tapauksessa myös muuttoa varten). Tätä ihanaa jälkiruokaherkkua voi varioida mielen ja tilanteen mukaan. Se on ihanan helppoa ja hämmästyttävän hyvää:o)

Niin ja siis selitys blogin hiljaisuudelle tuli tuossa äsken mainittua. Olemme muuttamassa uuteen kotiin. Kaikki on tietysti tapahtunut vauhdilla, joten nyt on kiire. Yritän kuitenkin päivittää tännekin jotain, koska syötävä on.

Food

Gino

Marjoja ja hedelmiä (esim. mansikoita, mustikoita, vadelmia ja banaania tai mansikoita, kiiviä ja banaania), myös pakastemarjat sopivat tähän tarkoitukseen oikein hyvin.
Valkosuklaata (neljälle riittää noin 130 g levy)

Paloittele hedelmät (ja mansikat, jos käytät tuoreita). Rouhi valkosuklaa. Jaa marjat ja hedelmät uuninkestäviin annosvuokaan tai yhteen isompaan vuokaan. Ripottele päälle reilusti valkosuklaarouhetta. Paista 200 asteessa noin 5-8 minuuttia kunnes valkosuklaa on saanut hieman väriä. Tarjoile vaniljajäätelön kanssa.

1 kommenttia:

Sumi kirjoitti...

Valkosuklaa sopii aivan ihanasti tähän!

Lähetä kommentti