perjantai 25. marraskuuta 2011

Lämmöllä tehtyä

Keittiöapina on tullut tiensä päähän. En pitänyt nimestä alun alkaenkaan, mutta jotain oli keksittävä alkuun pääsyä varten. Kesti kaksi vuotta, että keksin blogilleni paremman nimen. Saa nähdä, milloin keksin hyvän nimen?! Ei takerruta pikkuasioihin vaan mennään olennaiseen.

Ruuasta ja leivonnasta bloggaaminen sai minut kokeilemaan lukuisia uusia ohjeita, joista monet vakiintuivat säännöllisiksi tuttavuuksiksi ruokapöytäämme. Ja ehkäpä onnistuin innostamaan myös jotakuta toista kotikokkia repertuaarin kasvattamisessa. Jatkan ruuasta bloggaamista edelleen, koska kuten olen ennenkin todennut: syötävä on, joka päivä (tai itse ehkä pärjäisin pari päivää ilman, mutta naperot eivät pärjää). Lisään kuitenkin ruoka- ja leivontapostausten joukkoon askarteluja ja käsitöitä, pääasiassa koruja ja neuleita. En todella ole mikään askartelija tai näpertelijä, mutta ajattelin blogin myötä kehittyä edes pikkuisen siihen suuntaan.

Ai niin. Jatkan apinointia. En ajatellut keksiä pyörää enkä edes pullaa uudelleen vaan matkin muita, mutta pyrin parhaani mukaan mainitsemaan lähteet.

Siispä, tervetuloa uuteen blogiini. Pääset sinne tästä!

DSC_0671

1 kommenttia:

EtsiResepti kirjoitti...

Hei!

Olemme hiljattain lanseeranneet sivun Etsiresepti.fi, jossa käyttäjät voivat etsiä reseptejä satojentuhansien ruokasivujen ja ruokablogien joukosta.

Olemme huomanneet, että sinun blogissasi on monta hyvää reseptiä ja haluaisimme ehdottaa sinulle, että käyt katsomassa ruokablogilistamme kärkeä tästä: http://www.etsiresepti.fi/ruokablogienk%C3%A4rki

Meidät löydät myös Facebookista https://www.facebook.com/Etsiresepti. Jos haluat lisätä oman ruokablogisi listaan ja listata reseptisi Etsiresepti.fi hakemistoon (ilmaiseksi) sinun täytyy vain seurata ohjeita tästä: http://www.etsiresepti.fi/mene-mukaan-ruokablogien-k%C3%A4rkeen

Konsepti on jo olemassa Suomessa, Ruotsissa, Tanskassa ja Norjassa. Meidän kauttamme blogit saavat päivittäin tuhansia vierailijoita, ja suosituimmat saavat viikoittain jopa yli 20 000 kävijää.

Toivottavasti oma blogisi on pian listan kärjessä!

Ystävällisin terveisin,

Ann-Sofi
Etsiresepti.fi, Hittarecept.se,
Findeopskrifter.dk, Alleoppskrifter.no

Lähetä kommentti