maanantai 29. marraskuuta 2010

Isänpäivä

Olen edelleen "hieman" jäljessä päivitysteni kanssa, nyt kaivelen muististani isänpäiväherkkuja. Sikäli tämä pääruoka on mukava, että se sopii hyvin myös vaikka pikkujouluillalliselle. Jälkkäriksi tein banoffee-torttua, päivitän sen tänne myöhemmin.

Food

Pekoniin kääritty porsaan file

1 porsaan sisäfile
suolaa ja pippuria
1 paketti pekonia

Ota liha huoneen lämpööön hyvissa ajoin (n. tunti) ennen valmistamista. Mausta suolalla ja pippurilla. Kääri ympärille pekonia ja kypsennä 175 asteisessa uunissa n. 30 minuuttia. Kannattaa käyttää lihalämpömittaria ja kypsentää lihaa kunnes mittari näyttää 65 astetta. Kääri lihan sen jälkeen folioon vetäytymään n. 10 minuutiksi. Leikkaa viipaleiksi ja tarjoa esim. lohkoperunoiden kanssa.

Mulla oli tähän joku kastikkeenkin tapainen, mutta se ei nyt kestä päivänvaloa. Ensi kerralla sitten.

1 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Tää on hyvää ja ah niin helppoa! =)

Lähetä kommentti