perjantai 3. syyskuuta 2010

Back to kitchen

No niin. Iltaa ja anteeksi. Kesä tuli ja meni, ja muutostakin selvittiin hengissä. Samoin kesän riennoista. Olen jopa häärinyt uuden kodin keittiössäkin vähintäänkin kohtuullisen usein ja ottanut/otattanut kuvia. Vaan eipä sitten pelittänyt tuo laajakaista. Meillä on ollut ulkomaalaisvahvistuksen työsuhdelaajakaista ja sen approval oli jämähtänyt johonkin matkan varrelle. Toki olen satunnaisesti lueskellut sähköpostia ja maksanut laskuja, mutta siinäpä tärkeimmät.

Elämä on muuttunut uuden kodin lisäksi töihin paluun verran. Muutin alkuperäisiä suunnitelmiani ja palasin töiden ihmeelliseen maailmaan keskiviikkona. Sain uuden työpaikan, joten olen enemmän kuin innoissani uusista haasteista ja mahdollisuuksista:o) Pikku-A:lle löytyi kodin läheltä kiva hoitopaikka ja sen kunniaksi neiti lähti kävelemään (tai melkeinpä saman tien juoksemaan). Nyt odottelemme ensimmäisiä järkeviä sanoja. Tekstiähän jo tulee vaikka millä mitalla. Kehen lie tullut...

Palaan piakkoin asiaan ihan oikeiden postausten kanssa. Tulossa on mm. baby shower -, Me and I - ja Hello Kitty -kakkua. Ja ehkäpä myös jotain oikeita ruokia.

1 kommenttia:

Susanna kirjoitti...

Ihanaa kun olet "tullut takaisin"! ;) Tsemppiä uusiin töihin!

Lähetä kommentti