keskiviikko 20. lokakuuta 2010

Chili-katkarapukastike

Helpot, nopeat ja maukkaat arkiruuat ovat tällä hetkellä meidän perheessä tosi suosittuja. Vielä mukavampaa on, jos moinen ruoka syntyy kotona yleensä olevista raaka-aineista. Tässä yksi sellainen. Ohje on peräisin pastanjauhajilta.

Food

Chili-katkarapukastike (4 annosta)

1 sipuli
2 valkosipulinkynttä
1/2 tl chilijauhetta
1 rkl juoksevaa Voimariinia
1 tlk (400 g) tomaattimurskaa
1 rkl sokeria
1/2 prk (1 dl) Valio ruokakermaa
1/2 pak (125 g) Valio Koskenlaskija voimakas -sulatejuustoa
250 g katkarapuja
persiljaa hienonnettuna

Hienonna sipulit. Kypsennä sipulit ja chilijauhe rasvassa, älä ruskista. Lisää tomaattimurska, sokeri, kerma ja kuutioitu juusto. Sekoita, kunnes juusto on sulanut. Lisää jäiset katkaravut ja kuumenna. Viimeistele persiljalla. Tarjoa keitetyn pastan, riisin tai nuudeleiden kanssa.

0 kommenttia:

Lähetä kommentti