keskiviikko 27. lokakuuta 2010

Kalapurilainen

Kalaburgeri on helppo ja herkullinen lauantai- tai sunnuntai-illan hiukopala. Tai voihan sitä tietysti syödä myös näin keskellä viikkoakin.

Food

Kalapurilainen

Reissumies-leipää
3 kalapuikkoa / purilainen
sipulia
voita
ripaus suolaa
ripaus sokeria
1 dl majoneesia
valkosipulin kynsi (tai maun mukaan useampikin)
1-2 rkl ketsuppia
1 rkl sinappia
tomaattia viipaleina
suolakurkkua viipaleina
salaattia

Kuori ja viipaloi sipuli. Kuullota sipulirenkaita pannulla voissa kunnes ovat läpikuultavia ja pehmeitä. Mausta ripauksella suolaa ja sokeria. Valmista kalapuikot ohjeen mukaan. Sekoita majoneesin joukkoon murskattu valkosipuli, ketsuppia ja sinappia. Paahda leipäviipaleet. Kokoa hampurilaiset esim. seuraavasti: pohja, (voita) suolakurkkua, salaatinlehti, kalapuikot, kastike, sipuli, tomaatti ja kansi.

0 kommenttia:

Lähetä kommentti