maanantai 18. huhtikuuta 2011

Possun kieltä

Tiedän olevani joidenkin mielestä kummallinen, mutta tykkään kovasti näistä vähän vähemmän arvostetuista ruhon osista kuten maksasta, munuaisista ja kielestä. Viimeksi mainittu on niin mietoa ja maukasta, että ennakkoluuloisemmankin kannattaa kokeilla. Kieli on kaiken lisäksi todella edullista ja helppoa valmistaa. Tällä kertaa (ja useinmiten muutenkin) keitin kielet leikkeleeksi leivän päälle.

Food

Keitettyä possun kieltä

possun kieliä
vettä
1-2 laakerin lehteä
sipulia
suolaa
maustepippuria

Keitä kieliä mausteilla höystetyssä vedessä noin kaksi tuntia. Irrota keitetyistä kielistä nahka ja anna jäähtyä keitinliemessä tai suolavedessä. Leikkaa viipaleiksi ja tarjoa leikkeleenä. Sipaisu sinappia sopii muuten mainiosti kielivoikkarille.

3 kommenttia:

Maria / Kanelia ja kardemummaa kirjoitti...

Kyllä, olet kummallinen:)

Maija kirjoitti...

On herkullista olla kummallinen:o)

Puutarhapörriäinen kirjoitti...

Tahtoo maistaa! Nim. pidän sisäelimistä =)

Lähetä kommentti