Tiedän olevani joidenkin mielestä kummallinen, mutta tykkään kovasti näistä vähän vähemmän arvostetuista ruhon osista kuten maksasta, munuaisista ja kielestä. Viimeksi mainittu on niin mietoa ja maukasta, että ennakkoluuloisemmankin kannattaa kokeilla. Kieli on kaiken lisäksi todella edullista ja helppoa valmistaa. Tällä kertaa (ja useinmiten muutenkin) keitin kielet leikkeleeksi leivän päälle.
Keitettyä possun kieltä
possun kieliä
vettä
1-2 laakerin lehteä
sipulia
suolaa
maustepippuria
Keitä kieliä mausteilla höystetyssä vedessä noin kaksi tuntia. Irrota keitetyistä kielistä nahka ja anna jäähtyä keitinliemessä tai suolavedessä. Leikkaa viipaleiksi ja tarjoa leikkeleenä. Sipaisu sinappia sopii muuten mainiosti kielivoikkarille.
Syömään!
3 viikkoa sitten
3 kommenttia:
Kyllä, olet kummallinen:)
On herkullista olla kummallinen:o)
Tahtoo maistaa! Nim. pidän sisäelimistä =)
Lähetä kommentti