perjantai 18. maaliskuuta 2011

Ohrauunipuuro

Puurot ovat helppo väli- tai iltapala ja varsinkin silloin, kun ne valmistuvat kuin itsestään. Ohrauunipuuro vaatii pitkähkön kypsymisajan, mutta se on kyllä odottamisen väärtti. Lisäksi kyseessä on varsin edullinen herkku.

Food

Ohrauunipuuro

2 1/2 dl (esikypsytettyjä) ohrasuurimoita
1,5 l maitoa
1 tl suolaa
voita uunivuuan voiteluun

Voitele uunin kestävä vuoka. Lisää ohrasuurimot, maito ja suola. Sekoita varovasti. Kypsennä 175 asteisessa uunissa pari kolme tuntia (kannattaa vilkaista ohrasuurimopussin kyljestä). Tarjoa maidon, sokerin ja voisilmän kanssa. Myös mehukeitto sopii melkeinpä puuron kuin puuron kyytipojaksi.

0 kommenttia:

Lähetä kommentti