Olen tainnutkin jo muutamaan otteeseen mainita olevani suuri pitsan ystävä. Se vaan on niin näppärää ja ihanaa ruokaa, jota kaikenlisäksi voi varioida melkoisesti. Tällä kertaa pitsan täytteenä oli vuohenjuustoa ja keväistä parsaa. Suosittelen lämpimästi. Parsa kannattaa kiehauttaa niin, että se jää reilusti al denteksi. Pitsan paistaminen uunissa hoitaa loppukypsennyksen. Ohjetta pitsan leipomiseen ja kastikkeen keittelyyn voi kurkata täältä.
Syömään!
3 viikkoa sitten
2 kommenttia:
Meilläkin oli, taas:) Onneksi tulin tänne kerrankin täydellä vatsalla, aina iskee hirveä nälkä kun lueskelen tekstejäsi!
Jos kaikista maailman ruuista pitäisi valita lopuksi elämää jotain, niin valitsisin luultavasti pitsan.
Lähetä kommentti