tiistai 4. toukokuuta 2010

Broileripasta

Sain pitkästä aikaa inspiraation tehdä broileripastaa, vai olisikohan kyse ollut inspiraation puutteesta. Lopputulos oli kuitenkin erittäin hyvä, tätä syödään meillä toistekin. Ohje löytyi pikaisen surffauksen jälkeen täältä. Otetaan ensi puoli kiloa voita -porukka on oikeassa, tämä on sopivaa perjantai-illan evästä (siis varsinkin jos pitsaa on jo syöty kahtena tai kolmena perjantaina peräkkäin).

Food


Broileripasta (kahdelle)

Ainekset:



200 g pastaa (tagliatelle tai penne ovat ainakin hyviä)

Kastike:

tilkka öljyä

300 g broilerisuikaleita

1 sipuli

2 valkosipulinkynttä

1 rkl soijakastiketta

1 tl sitruunapippuria tai mustapippuria myllystä

1 tl hunajaa

2 rkl tomaattipyreetä

2 dl ruokakermaa

basilikaa, yrttimausteita

parmesaania

Ruskista broilerisuikaleet vähäisessä öljytilkassa kuumassa pannussa. Silppua sipulit ja lisää ne pannuun. Lisää muut ainekset ja anna "hymyillä" miedolla lämmöllä sen aikaa kun pasta valmistuu. Joukkoon voi lorauttaa myös vähän balsamicoa ja tarpeen mukaan myös suolaa.
Keitä pasta, kasaa annos lautaselle ja lisää parmesania päälle. Koristele tuoreella basilikalla.

4 kommenttia:

Sumi kirjoitti...

Herkullisen näköistä!

Anonyymi kirjoitti...

Työ on viime aikoina häirinnyt tärkeitä asioita, kuten blogien lukemista. Sä olet kokkaillut tosi paljon viime aikoina.

Ihania juttuja =)

M

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos taas ihanista kakuista <3 Kakut olivat jälleen taideteoksia ja äärettömän herkullisia! Terkuin M & M :)

Maija kirjoitti...

Moi, hyvä, että kakut miellyttivät:o) Päivitän ne tännekin kunhan kerkiän... ja muistan, että mitä mä niihin oikein laitoin.

Lähetä kommentti