torstai 25. maaliskuuta 2010

Pekonipannari

Ulkomaalaisvahvistus kokkailee silloin tällöin husmanskostia ja tämä herkku kuuluu apinan ehdottomiin suosikkeihin. Pekonipannukakku on sekin ehkä hieman talvista ruokaa, mutta vielähän tuolla ulkona talvelta näyttää. Ruoka valmistuu nopeasti ja helposti vaikka hiihtopäivän päätteeksi. Maistuu takuuvissisti saunaoluen (tai maidon) kanssa.

Food

Pekonipannukakku

n. 300 g pekonia
1 rkl öljyä
3 dl vehnäjauhoja
1/2 tl suolaa
ripaus sokeria
8 dl maitoa
3 munaa

Paloittele pekoni (tai oikaise ja käytä valmiita pekonikuutioita. Voitele syvä uuninpelti öljyllä ja levitä pekonikuutiot pellille. Kypsennä pekonia 225 asteessa uunissa noin 10 minuuttia. Valmista sillä aikaa taikina sekoittamalla kaikki aineet keskenään. Kaada taikina pekonikuutioiden päälle uuninpellille ja paista vielä n. 30 minuuttia. Tarjoa porkkanaraasteen ja puolukkahillon kanssa.

0 kommenttia:

Lähetä kommentti